پاورپوینت کشور چین و رشد اقتصادی آن
پاورپوینت کشور چین و رشد اقتصادی آن
تعداد صفحات : ۳۵ اسلاید
این پاورپوینت در ۳۵ اسلاید قابل ویرایش تنظیم شده است.
جمهوری خلق چین از ۳۰ استان و منطقه مستقل تشكیل شده و با جمعیت بیش از یك میلیارد نفر و منابع عظیم معدنی و زمینهای كشاورزی، از اواخر دهه ۷۰ ، سعی در زدودن آثار منفی انقلاب كمونیستی و انقلاب فرهنگی نموده، و به سمت رونق اقتصادی گام برمی دارد. اكثر مردم چین در شرق كشور زندگی می کنند. ۳۰ درصد برنج جهان در چین تولید شده و همچنین گندم، ذرت، نیشكر، سویا و دانه های روغنی كشت می شود وپرورش خوك و گوسفند و ماهی نیز بسیار متداول است. ذخایر معدنی چین، بسیار عظیم و غنی می باشد. به طوری كه در فلات «یونان» در قسمت جنوب شرقی، منابع بزرگی از قلع، مس و روی كشف شده است. ذخایرنفت در دریای زرد، نیز از اهمیت ویژه ای برخورداراست .مراكز عمده صنعتی، درحوالی منابع طبیعی، احداث شده است. اقتصاد چین كه مبنای خود را بر این تولیدات و صنایع غذایی، بنا نهاده است، همچنان، حركت رو به رشد خود را ادامه می دهد.
آب و هوای آن بسیار متنوع است و از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر تا شمال را شامل می شود. طوفانهای گاه به گاه(در حدود ۵ مورد در سال) در امتدادسواحل جنوبی و شرقی، سیلهای مخرب، سونامی، زلزله، جابه جاشدن (حرکت) زمین و خشکسالی از بلایای طبیعی منطقه چین هستند.
کشور چین بیش از یک میلیارد و سیصد و سی میلیون نفر جمعیت دارد. بیشینه مردم چین از نژاد زرد هستند و به زبان ماندارین سخن میگویند. جز چینیها تیرههای دیگری نیز در این سرزمین پهناور زندگی می کنند. چون مغولها، تبتیها و… شماری از تاجیکان نیز در بخش سین کیانگ چین زندگی می کنند. دین هایی که در این کشور رواج دارند شامل:کنفسیوس، بوداگرایی، تائوئیسم، اسلام و آیین ترسایی.
مهم ترین عامل که چین را در سر تا سر دنیا مطرح کرده اقتصاد این کشور است تا جایی که کلینتون رییس جمهور سابق آمریکا در مورد اقتصاد چین و جهان می گوید ( وقتی چین عطسه می کند ، جهان شروع به سرفه کردن می کند.) عوامل زیادی در این موقعیت دخیل بوده از جمله منابع، معادن ، مناطق آزاد ، تولیدات ، سیاست های مالی و….
پس از انقلاب ۱۹۴۹ و حاکمیت کمونیستها بر این کشور و با عبور از سالهای نخستین انقلاب همواره دو جناح قدرت در حزب کمونیست چین ظرفیتهای ملی را به صورت مشارکتی اداره کرد و در رهبریت این کشور به بحثهای جدی پرداخته اند.
ماجرا از دهه ۸۰ و با قدرت گیری بیشتر جناح عملگرا و اصلاح طلب خسته از انقلاب فرهنگی
(۶۶-۷۶) وارد مدار جدیدی شد و تفکر عملگرایانه به جای تفكر ايدئولوژيك و جهان ستيز، گفتمان غالب جامعه گرديد. دراين مرحله ، شعارهاو گفتمان دوران دگرديسي تبديل سياستهاي آرماني به سياستهاي ملي بود و تغييرات ساختاري و جوهري آغاز شد و ………
دیدگاه ها