کارآفرینی تولیدی پوشک
کارآفرینی تولیدی پوشک
تعداد صفحات = ۶۰ صفحه
پيشگفتار:
در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف دیگر به کارگیری مهارتهای لازم برای راه اندازی یک واحد کاری و یا انجام کار مفید در محیط کاری می باشد. از این نظر بعضی از صاحب نظران، توسعه کارآفرینی را انرژی محرکه موتور توسعه اقتصادی هر کشور دانسته اند.
مقدمه:
انسان از زمانهاي بسيار دور، علاوه براينکه با شکار حيوانات مي توانست مواد غذايي خود را تهيه کند، از پوست آنها نيز به عنوان وسيله مناسبي براي گرم نگه داشتن بدن خود استفاده مي کرد. پيشرفت تمدن در طول تاريخ در اثر خواسته و آرزوهاي انسان به وجود آمده است. به اين دليل انسان مواد و وسايل موجود را صرفاً به عنوان وسيله گذران زندگي و ادامه حياتش محدود نکرده است، بلکه از آن به طريقه استفاده کرده است که بتواند آسايش و راحتي او را بيشتر تأمين کند و اين امر در مورد پوشاک نيز عموميت داشته است. در يک زمان از طول تاريخ انسان دريافت که رويش مويين پوست حيوانات و رشته هاي نازک و بلند برخي از گياهان آمادگي دارند که به وسيله تابيده شدن به دور خود، رشته هاي بلندي تري را تشکيل دهند که موسوم به نخ است و سپس پي برد که از به هم بافتن اين نخ به صورت تار و پود، محصولي مي تواند به دست آورد که براي پوشانيدن بدن انسان بسيار مناسب است و آن را پارچه ناميد و بعدها متوجه شد که مي تواند اين پارچه را با مواد رنگ دار طبيعي رنگين کند و به آن زيبايي و ظرافت بخشد. بدين ترتيب بود که الياف طبيعي نظير پنبه و پشم و ابريشم و ديگر الياف هر يک بنحوي شناخته شدند و انسان نيازمند جهت استفاده از آنها روش علمي و فني لازم را هم ابداع کرد و همزمان با کاوشها و يافته هاي ديگري که در ساير زمينه هاي زندگي و براي رفع ساير نيازمنديها به عمل آورد، ساخت که بتواند از اين منابع طبيعي موجود حداکثر استفاده را ببرد. ريسندگي نخ، جزو اولين صنايعي است که انسان به آن پي برد و ابتدا با استفاده از يک دوک چوبي ساده توانست تعداد بيشماري الياف را به دور هم بتاباند و نخ را تهيه کند اين روش ريسندگي براي قرنها به همان صورت ادامه داشت تا اينکه در قرن چهاردهم، اولين قدمها در راه ماشينی کردن روش ريسندگي برداشته شد و در اروپا و هند نوع پيشرفته تري از دوک ريسندگي اختراع و به کار گرفته شد. در قرن شانزدهم چرخ ريسندگي جديدتري ساخته شد. به طوري که در حين کار هر دو دست کارگر آزاد بوده و مي توانست تسلط بيشتري هنگام ريسندگي داشته باشد. بالاخره در قرن هيجدهم ماشين ريسندگي اختراع شد و سيستم تهيه نخ کاملاً دگرگون شد.
بافندگي عمل تبديل نخ به پارچه است و تصور مي شود که اولين دستگاه بافندگي قاب چوبي ساده اي بوده است، که در روي اين قاب، يك سري نخ ثابت وموازي يکديگر عموماً در جهت طول و به نام نخ هاي تار قرار مي گيرند نخهاي ديگر يکي يکي از لابه لاي نخهاي تار و متناوباً رو به زير نخهاي تار قرار مي گيرند. که آنها را نخهاي پود مي نامند. دومين مرحله پيشرفت بافندگي، اختراع ماشين بافندگي دستي بود. اين نوع دستگاه سرعت توليد را افزايش داد و سبب پيشرفت صنعت پارچه بافي گرديد و تجارت پارچه بين کشورهاي مختلف نيز توسعه يافت. در قرن هيجدهم با ظهور انقلاب صنعتي در انگلستان، نيروي بخار بتدريج جاي نيروي دست را گرفت و تحولات بعدي بويژه در قرن نوزدهم نيز سبب توسعه روز افزون اين صنعت شد.امروزه پيشرفته ترين ماشينهاي بافندگي ساخته شده اند که قابليت پياده کردن پيچيده ترين نقشه هاي بافت پارچه را دارا هستند.
فصل اول: اساسنامه وکلیات و سوابق
۱-۱-معرفی اجمالی پروژه
۲-۱-معرفی محصول
۳-۱-سوابق تولید
۴-۱-کاربرد محصول
۵-۱-مصرف کنندگان
فصل دوم: زمین وساختمان
۱-۲-زمین مورد نیاز
۲-۲-ساختمان های اداری
۳-۲- ساختمان واحد تولید
۴-۲-هزینه ساختمان سازی
۵-۲- پلان طرح
فصل سوم: انرژی وتاسیسات
۱-۳- انرژی اب
۲-۳- انرژی برق
۳-۳- سوخت
۴-۳- تاسیسات حرارتی
۵-۳-تاسیسات برودتی
۶-۳-ارتباطات
۷-۳-تاسیسات تهویه واطفا حریق
فصل چهارم: نیروی انسانی
۱-۴- نیروی انسانی مورد نیاز
۲-۴- حقوق ودستمزد
۳-۴- شرح وظایف پرسنل
۴-۴- سازماندهی نیروی انسانی
فصل پنجم: طراحی وتولید
۱-۵- فرایند تولید
۲-۵- نمودار فرایند تولید
۳-۵- مواد اولیه ومنابع تامین ان
۴-۵- ابزار ووسایل مورد نیاز
۵-۵- طرح استقرار ماشین الات
۶-۵- برنامه زمان بندی اجرای طرح
۷-۵- مکان یابی ومحل اجرای طرح
فصل ششم: محاسبات مالی طرح
۱-۶- سرمایه کل ومنابع تامین آن
۲-۶- سرمایه ثابت
دیدگاه ها