پاورپوینت اصول جوجه کشی
پاورپوینت اصول جوجه کشی
تعدادصفحات=۲۳ اسلاید
دانلود پاورپوينت اصول جوجه کشی در ۲۳ اسلايد که قابل ويرايش مي باشد.
جهت آشنايي شما عزيزان با محتواي اصول جوجه کشی چندتا اسلايد را قرار مي دهيم تا آشنايي بيشتري پيدا کنيد.
مفهوم اصول جوجه کشی:
محتوای اسلاید چهارم:
درهر دستگاه ۵عامل مدنظر است :
دما: دمای دستگاه جوجه کشی توسط المنت یا لامپ ویا چراغهای نفتی ویا گازی تأمین می شود.سیستم حرارتی باید طوری باشد که حرارت به تمام دستگاه برسد.اگر قطع طولانی برق رادارید دستگاه دوسوخته برق وگاز یانفت را انتخاب کنید.
رطوبت : تأمین رطوبت لازم برای دستگاه مهم است که توسط سینی که درکف دستگاه قرار می گیرد تأمین می شود.آب داخل سینی توسط گرمای دستگاه بخار شده ورطوبت لازم فراهم می شود .
چرخش : تخم مرغها داخل شانهاویا روی ریلها که شبیه نوار نقاله است قرار می گیرد.در نوع اول شانه هااز بالا به پایین ودر نوع دوم توسط اهرمی که در زیر آن قرار داردحرکت می کنند.
تهویه: به منظورتأمین اکسیژن مورد نیاز جنین دستگاه دارای دودریچه ورودی وخروجی هوا می باشدکه کنترل هوای ورودی وخروجی توسط آن انجام می گیرد.
جابجایی هوا: به منظور یکسان نمودن دما ورطوبت داخل دستگاه جوجه کشی هوای داخل دستگاه باید جابجا شود که این کار توسط یک فن کوچک انجام می گیرد.
دیدگاه ها